Socialdemokraterna i Region Västerbotten söker politisk sekreterare

Delar du socialdemokratins värderingar och vill arbeta med opinionsbildning och politisk kommunikation? Nu söker Socialdemokraterna i region Västerbotten en politisk sekreterare på 100% fram till och med 2022-10-31.

Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete och vill vara med och utveckla vår politik. Du kommer arbeta på uppdrag för den socialdemokratiska regionfullmäktigegruppen och särskilt nära våra regionråd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i politisk miljö.

För frågor om tjänsten: Peter Olofsson (S) regionstyrelsens ordförande, 070-250 05 41

Välkommen att ansöka genom att skicka CV och personligt brev till maria.lindberg@socialdemokraterna.se

Sista ansökningsdag: 2020-04-30

facebook Twitter Email